Her çocuk özeldir!

Özel İzmir SEV Anaokulu, öğrencilerinin gelişim özelliklerine uygun fiziksel, zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen, bireyselliği ve yaratıcılığı besleyen, öğrenmeye karşı ilgi ve merak duygusu uyandırmayı amaçlayan bir eğitim modeli uygular.

Farklılıklara saygı duyulan ve değer verilen anaokulumuzda öğrencilerin özgür, çok yönlü ve meraklı bireyler olarak yetişmesi, eğitim hedefleri arasındadır.

Anaokulumuz, diğer seviyelerden ayrı, kendine ait bir kampüste yer alır. Emerson binası ve geniş bahçesinde, oyun alanları, 20 öğrencilik altı sınıf, iki aktivite sınıfı, revir, psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi, sanat atölyesi, yemekhane ve idari ofisler bulunmaktadır.

Anaokulu’nun hedefleri aşağıdaki gibidir. Bu hedefler,  öğrencilerin gelişimsel özellikleri ile uyum içerisinde yapılandırılmaktadır.

• Öğrencinin çevresinde olanları fark etmesini, merak ettiği konulara ilişkin sorular sormasını, araştırmasını ve keşfetmesini teşvik etmek,
  • Güvenli, mutlu ve fırsatlarla dolu bir öğrenme ortamı yaratmak,
  • Öğrencileri ilkokula hazırlamak
  • Her çocuğun kendine özgü özelliklere sahip, ayrı bir birey olduğunu kabul etmek,
  • Öğrencilerin kendi potansiyellerinin üst sınırına ulaşmalarına yardımcı olmak,
  • Öğrencilerin beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak

Anaokulumuzda sınıf öğretmenliği program ve etkinliklerine ulaşmak için tıklayınız.