Doğru yerde, doğru kişilerle, doğru amaç için çalışmak!

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları (K-8) profesyonel eğitimciler ve idarecilerden oluşan alanlarında uzman ve deneyimli kadrosuyla gurur duymaktadır.

SEV Okullarının felsefesinde de belirtildiği gibi, SEV İlköğretim Kurumları mükemmel bir eğitim sağlamaya kendini adamış öğretmenleri bünyesine katmaya çaba göstermektedir.

Tüm başvurular gizlilik prensibi ile değerlendirilecektir.

Okul Yönetimi ilanda belirtilen son başvuru tarihinden önce ilanı kaldırma hakkına sahiptir.

İŞ İLANLARINI GÖRMEK İÇİN İŞE ALIM PLATFORMUMUZ teachabroadturkey.com ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ.

İş Başvuru Formu

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız(GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle