İzmir SEV ’de öğrencilerimizin sağlıklı bir öğrenme ortamında bulunmalarını sağlamak için her türlü önlem alınmıştır. Öğrencilerimizin tüm temel ihtiyaçlarının karşılanması, kendilerini güvende, sağlıklı ve mutlu hissetmeleri için titizlikle çalışılmaktadır. Akademik kadromuzun yanı sıra, öğrencilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere çalışan profosyonel destek birimlerimiz bulunmaktadır. Sağlık birimimiz, güvenlik şirketimiz ve temizlik ekiplerimiz öğrencilerimize okul yaşamlarında destek verirler. Okulumuza hizmet veren yemek şirketimiz ile sağlıklı bir beslenme programı takip edilir ve taşıma şirketimiz ile öğrencilerimizin güvenli bir şekilde okullarına ulaşmaları sağlanır.