Öğrencilerimizin dengeli beslenmeleri için tüm sınıflarımızda yemek hizmeti verilmektedir.  Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Beslenme Bölümü akademisyenlerinin katkılarıyla okul beslenme komitesi tarafından  hazırlanan ve denetlenen aylık menülerimiz, hijyenik koşullarda hazırlanır ve son derece sağlıklıdır. Okul doktorumuz, yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve  aile temsilcilerimizden oluşan beslenme Komitesi aktif olarak görevini sürdürmektedir.

Okulumuzda yemek hizmeti Veis Okumuş Yemek Hizmeti A.Ş. tarafından verilmektedir.