Kulüp çalışmaları öğrencilerin bilgi beceri ve yaratıcılıklarını arttırmayı, sosyal ilişkilerde iletişim becerilerini geliştirmeyi, sorumluluk alma ve paylaşma, ortak karar verme, takım olarak çalışma konularında beceriler kazanmalarını sağlar. Okulumuzda eğitim öğretim hayatının bir parçası olan kulüpler haftada bir ders saati olarak okul programı içinde yer almaktadır.

Okulumuzda yer alan kulüpler:

Origami, Kukla Yapımı, Story Telling, Ebru, Çocuklarla Felsefe, Dünya Kültürleri, Kraft, İngilizce Çocuk Oyunları. Var olan tüm kulüplerimize her öğrencinin katılımını önemsiyoruz. Bu nedenle her öğrenci bir program dahilinde, dönüşümlü olarak  4 hafta bir kulüpte yer almaktadır.