“....İzmir SEV öyle bir okul ki insana hayal edemeyeceklerini yaptırabiliyor. SEV öyle içten ki öğretmenler öğrencilerine lakaplarıyla hitap ediyor. SEV öyle değer biliyor ki öğrencilerin başarılarından Cuma Törenleri sayesinde neredeyse tüm dünyanın haberi oluyor. SEV öyle yardımsever ki harçlığını çikolata almak yerine sosyal servise kullanmayı öğretiyor. SEV öyle bir atmosfer ki öğrenciler bambaşka bir havayı soluyor. Beden dersine giderken yanından bir sincap geçiyor...SEV öyle bir aile ki sıra arkadaşın yeri geliyor kardeşin oluyor.”

Selin Baysak

2009 İzmir SEV mezunu
2014 Özel İzmir Amerikan Koleji (ACI)  mezunu

Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencisi

“İzmir SEV’in bana sunduğu olanaklar ve onun sayesinde hayatıma giren her olay, arkadaş ve öğretmen beni liseye, lise de hayata hazırladı. Derslerin işlenme biçiminden insan ilişkilerine, öğrenci etkinliklerinden  toplum değerlerine SEV’de kazandığım unutulmaz artılar, beni ben yapan önemli etmenlerdir. İzmir SEV mezunu olduğum için çok mutluyum ve tüm arkadaşlarıma ve öğretmenlerime minnettarım.”

Can Nahum

2003 İzmir SEV mezunu
2008 Özel İzmir Amerikan Koleji (ACI) mezunu
Brandeis Üniversitesi mezunu

“SEV İlköğretim Okulunda 1999-2002 yılları arasında orta öğretimimi tamamladım. 5. Sınıfta girdiğim ve ilk mezunlarından olarak çıktığım SEV yıllarım bana hayatımın en önemli tecrübelerini ve en iyi arkadaşlıklarını kazandırdı.

SEV’ den mezun olduktan sonra liseye İzmir Amerikan Kolejinde devam ettim. Aynı kampus içinde SEV kadar güzel, hem çok farklı hem de çok paralel eğitim veren Amerikan Kolejinden sonra İstanbul Bahçeşehir Üniversitesinde hukuk okudum. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden ise Haziran 2009’da mezun oldum. Bugün ise İstanbul’da bir hukuk bürosunda avukatlık stajımı yapıyorum. İstanbul’dan yorulduğum, ailemi ve arkadaşlarımı özlediğim her anımda ise aklıma Taner Hall’da başlayan ve Junior Hall (bugünki adıyla West Hall’a) uzanan günlerimiz ve o muhteşem okulumuz geliyor.”

Gizem Tercan

2002 İzmir SEV mezunu