Okul Meclisi, öğrencilerimizin özgüvenlerini ve liderlik becerilerini geliştirmek amacı ile oluşturulmuştur. Okul Meclisinin kurulmasının hedeflerinden birisi de demokratik sistemin işleyişini öğretmek ve yaşatmaktır. Demokratik sürecin gereği olan tüm adımlardan geçilerek gerçekleştirilen Okul Meclisi seçimleri, öğrencilerin daha küçük yaştan başlayarak sorumluluk almaları, kendilerini temsil edecek en uygun adayı seçmeleri konusunda beceriler kazanmalarına yardımcı olur. Ayrıca öğrencilerin bir çok proje ve organizasyon ile okul hayatına aktif katılımlarını ve öğrencilerin fikirlerinin duyulması ve hayat bulması için olanak sağlar.

Okul Meclisinde  4.sınıf  öğrencilerinden seçilen başkan ve başkan yardımcısından oluşan Yönetim Kurulu ve  diğer seviyelerden seçilen her sınıftan bir temsilci bulunur.

Okul Meclisi organizasyonuyla öğrenciler, okul yönetimine destek verirken önemli bir kazanım olarak katılımcı demokrasi kültürünü de yaşayarak özümserler.