Öğrencilerimizin ulaşımı özel bir taşıma şirketi tarafından sağlanmaktadır. Okul idaresi başkanlığında, Okul Aile Birliği üye ve veli temsilcilerimizden oluşan “Taşıyıcı Tespit Komisyonu”, MEB Taşıma Yönetmeliğine uygun olarak, açılan ihale sonucu taşıma şirketinin seçimini yapmaktadır. Ulaşım hizmetimiz Gürsel Turizm tarafından yapılmaktadır.

Öğrencilerimiz, servis ablalarının refakatinde, sigortalı olarak seyahat ederler. K-4 sınıf öğrencilerimiz kapıdan alınıp kapıya bırakılırken, 5-8. sınıf öğrencilerimiz kendilerine en yakın olan duraklardan alınırlar. Öğrencilerimizin ulaşımını sağlarken temel hedefimiz onların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamaktır.