Kampüsümüzde sağlık hizmetleri tam gün çalışan uzman doktorumuz ve üç hemşiremizle birlikte yürütülmektedir. Öğrencilerimizin sağlıkla ilgili bilgileri öğrenci bilgi sistemine işlenmekte ve her yıl sağlık durumu ile ilgili yenilenen bilgiler elektronik ortama yüklenmektedir.

Koruyucu hekimlik yaklaşımıyla, okul doktorumuz tarafından öğrencilerimize, kişisel hijyen, sağlıklı yaşam ve cinsel eğitim programları verilmekte, bu konularda bilinçlendirme eğitimi yapılmaktadır. Ayrıca, bu kapsamda sağlığımızı tehdit edebilecek tüm alanlarla ilgili önlemler alınır. Sularımızın bakteriyolojik analizleri ve okula hizmet veren çalışanların sağlık kontrolleri düzenli olarak yaptırılır.

Tüm öğrencilerimiz okul saatleri içinde olabilecek her türlü kazaya karşı sağlık sigortası ile sigortalıdır.