Okulumuz 7 gün, 24 saat hizmet veren, profesyonel bir güvenlik şirketi ile çalışmaktadır. Eurest Güvenlik Şirketi ile çalışan okulumuzda giriş kapıları ve kampüs, güvenlik elemanları gözetimindedir.

Güvenlik sistemi kameralar ile de desteklenmektedir. Okula gelen ziyaretçilerden girişte kimlik vermeleri istenir ve kayıtları alındıktan sonra “Ziyaretçi Kimlik Kartı” ile okula girmelerine izin verilebilir.

Okulumuzun temizlik işleri de yine aynı şirket tarafından yürütülmektedir. Tüm temizlik elemanlarımızın sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır.