Tematik Çalışma:

Her eğitim ve öğretim yılı başında, öğrencilere bütünsel bir öğretim ortamı sağlamak üzere dersler arasında ortak planlamalar yapılır  ve yıllık planlara yerleştirilir.  Yıl içinde bu programa uygun çalışmalar yürütülür.  Öğrenciler için bilgi eğer anlamlıysa, transfer edilebilir ise ve yaşamla bağlantısı kurulmuş ise kalıcılığını korur.  Bu nedenle tematik çalışmalar önem taşır.

Düşünme Becerileri Eğitimi:

Okulumuzda düşünme becerileri dersi  K-5.sınıflar düzeyinde yürütülmektedir. Mind Lab metodolojisinin kullanıldığı  bu derslerin amacı, öğrencilerimizin düşünme becerilerinin yanı sıra  temel yaşam becerilerinin de gelişimini desteklemek, onların kendi potansiyellerinin farkında, bilinçli bireyler olmaları yönünde gelişimlerini sağlamaktır.

Aile Katılımı :

Aile katılımı, okul ve ev arasındaki devamlılığı destekleyerek kazanılan bilgi, beceri ve tutumların kalıcılığını sağlar. Bu nedenle  anne babaların çocuğun öğrenme ortamına katkıda bulunmalarına fırsat vermek önemlidir.