SmartClass

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nda SmartClass öğrenci bilgi sistemi kullanılmaktadır. Bu sistem ile velilerimiz öğrencilerimize ait tüm akademik verilere buradan ulaşabilir, öğrencinin gelişimini takip edebilir. Dördüncü sınıftan itibaren başlayan resmi değerlendirmelerle,  tüm sınavlar (klasik ve çoktan seçmeli) ölçme-değerlendirme programımız ile değerlendirilir, konu ve kazanım bazında geri bildirim verilerek öğrencilerimizin akademik güçlü ve gelişmesi gereken yanları öğretmenler ve aile tarafından takip edilebilir.

Sınav notlarının yanı sıra, SmartClass aracılığı ile öğrencilerin ödev / malzeme eksiği, okul davranış puanları ve açıklamaları, geç ve devam / devamsızlık durumu vb. bilgiler öğrenciye / veliye verilen özel şifre ile internet üzerinden takip edilebilir.  Ayrıca velilere iletilmesi gereken bilgilendirme mektupları, ara karne ve performans notları da bu sistem aracılığı ile bildirilir.

SmartClass'e ulaşmak için lütfen tıklayınız