Yeni öğretim yılı başlamadan bir hafta önce Okula Hazırlık Haftası düzenlenir. Bu günlerin tarihi velilere mektupla ve websitemiz aracılığıyla bildirilir.

Uzaktan öğretim ya da yüz yüze eğitim süreçlerine bağlı olarak planlama yapılır. Oryantasyon programımız uzaktan öğretim sürecinde çevrimiçi olarak uygulanır.
Okula Hazırlık Haftasında, yüz yüze eğitim sürecinde veliler okula gelerek öğrencinin üniforma, kitaplarını ve kırtasiye ihtiyaçlarını temin eder. Velilerimiz aynı zamanda okul yemek ve taşıma servisine de kayıtlarını yaptırabilirler.

Uzaktan öğretim süreci için veli bilgilendirme toplantıları veya bilgilendirme paylaşımları bu hazırlık haftasında gerçekleşir.