Özel İzmir SEV Ortaokulu olarak Çanakkale Zaferimizin 108. yılını gururla kutladık. Kahraman Gazi ve Şehitlerimizi andık. Okul koridorumuzda “Çanakkale’ye Çağrı” fotoğraflarıyla haftaya başladık. Sosyal Bölümü’nün önderliğinde hazırlanan Türkçe, İngilizce ve Müzik bölümlerimizin desteğiyle törenimiz gerçekleşti. 8. sınıflarımızın görev aldığı törenimizde öğrencilerimiz İngilizce ve Türkçe olarak günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını yaptılar. “Çanakkale Savaşları Belgeseli”ni öğrencilerimiz seslendirerek sunularını gerçekleştirdiler. 8.sınıflarımızdan bir öğrencimiz Çanakkale Şehitlerine itafen Arp ile çaldığı parçasını bizlere sundu. 8.sınıflarımızdan bir grup öğrencimizin hazırladığı “Çanakkale Geçilmez” Gölge oyunu ile Çanakkale Savaş’larının hikayelerini canlandırdılar. 8. sınıflarımızdan hazırlanan orkestra grubu öğrencilerimiz Çanakkale ile ilgili şarkıları bizlerle paylaştılar.

Çanakkale törenimizi Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle bitirdik.

“Ordularımızın kazandığı zafer, sizin ve sizin ordularınızın zaferi için yalnızca zemin hazırladı. Gerçek zaferi siz kazanacak ve devam edeceksiniz ve mutlaka BAŞARILI OLACAKSINIZ.