5. sınıf öğrencileri 29 Mart'ta “Çocuklar Yetişkinlere Öğretiyor Günü”ne ev sahipliği yaptılar. Öğrencilerimiz projele sürecine paylaşmak için en sevdikleri kişisel tutkuları hakkında “nasıl yapılır” sunumları hazırlayarak başladı. Öğrencilerimiz sunumlarında kullanacakları terminolojiyi ve izlenmesi gereken adımları sunumlarından postere aktardılar. Flipgrid üzerinden tüm süreci anlattıkları videolarının hazırlığı ile ilk aşamayı tamamlamış oldular.

Öğrencilerin öğretmen oldukları anlar görülmeye değerdi! En sevdikleri konuları tartışırken gelen kouklara göre İngilizce-Türkçe arasında rahat geçiş yapabilmeleri ve her iki dilde de kendilerini ifade edebilmeleri çok güçlendirici bir deneyimdi. Öğrenci odaklı güçlendirme, İzmir SEV’de WISE felsefesinin temel ilkelerinden biridir. Öğrencilerin kendi öğrenmeleri üzerindeki sahiplikleri, İngilizcelerini güçlendirmek için heyecanlı, mutlu ve ilgili olmalarıyla daha da ilerledi. İzmir SEV’de, eğlenceli ve heyecan verici bir okul ortamı oluştururken, öğrenci gelişimini ön plana çıkaran en yeni eğitim konseptlerini incelemeye devam ediyoruz.

#Halka Açık Konuşma #SosyalDuygusalGelişim #Sunumlar #bilge #proje #akademikbüyüme