Özel İzmir SEV Ortaokulu 5.,7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz geleneksel Bahar Konseri’nde sınıf orkestralarıyla hazırlamış oldukları repertuvarları sundular. Başarıyla yorumladıkları şarkılarla salonu dolduran tüm konuklara unutulmaz ve keyifli bir müzik ziyafeti yaşattılar.

5., 7. ve 8. sınıflarımız müzik derslerinde seçtikleri enstrümanlar ile yıl boyunca çalışmalar yaptılar ve bu çalışmalarını sahnede sergilediler. Öğrencilerimiz orkestra dersinde seçtikleri enstrümanlar ile belirledikleri şarkılara çalıştılar ve bunları güzel bir konser ile velilere sundular. Bu ders kapsamında çoğu öğrencimiz çaldığı enstrümanı ilk kez deneyimlediler. Orkestra çalışması içerisinde öğrencilerimiz takım olma, birbirini dinleme, ölçü takibi, ritim takibi, temel armoni ve akor bilgisi gibi kazanımlar elde ettiler. Bahar konserlerinde yer alan tüm öğrencilerimize ve Müzik öğretmenimiz Atıl Çelik'e teşekkür ediyoruz.