Birinci sınıflarımız, İngilizce derslerimizde ‘How the World Works’ (Dünya Nasıl İşler?) temasında doğa hakkında yeni kelimeler öğrendiler, öğrendikleri kelimelerle cümleler kurdular, hayvan ve bitki çeşitliliğini öğrendiler. Derslerde farklı kitaplar okudular, deneyler yaptılar ve sonunda doğa gezisine giderek üniteyi tamamladılar. Bu gezinin birinci amacı bitki ve kuş türlerini tanımak, ikinci amacı ise sosyal sorumluluk projesini kapsamaktadır.

1.sınıf öğrencilerimiz, İzmir Büyükşehir Belediyesi Kıyı Temizliği Birimi işbirliği ile İnciraltı Kent Ormanı kıyı temizliğine katılmışlardır. Çevre bilinci geliştirmek, çevreye duyarlılık ve çevre temizliğinde bizlere düşen görevler konusunda belediye yetkilileri öğrencilerimize bilgilendirme yapmışlardır. Öğrencilerimiz belediye görevlileri ve öğretmenlerimizle birlikte belirtilen mıntıka temizliğine katılmışlardır. İzmir SEV olarak gezilere çok önem veririz çünkü deneyime dayalı öğrenme olarak da bilinen doğrudan uygulama yoluyla bilgi ve becerilerin öğrenilmesi gerçekleşmiş olur. #Global İklim Krizi