Özel İzmir SEV Okulları’nda üniforma uygulaması vardır. Kız öğrenciler ekoseli okul eteği, erkek öğrenciler ise lacivert kargo okul pantolonları giyerler. Okul etek ve pantolonuna uygun renklerde okul tişört ve ceketleri bulunur.

Öğrenciler, Resmi Bayram Günlerinde, okulun açılış / kapanış günleri ve idare tarafından duyurulan günlerde okula, “Tam Üniforma” denilen resmi okul forması ile gelirler. Haftada bir gün (Çarşamba) öğrencilerimiz serbest kıyafet giyebilirler.

Okullar açılmadan önce, hazırlık dönemi dediğimiz iki haftalık sürede okul araç-gereçleri, kitaplar ve okul formalarının satışlarının yapılması için gerekli planlamalar yapılır. Okul formalarımızın satışı kampüsümüzün hemen karşısında bulunan anlaşmalı satış mağazasından yapılmaktadır. Yıl boyunca doğabilecek forma ihtiyaçları bu mağazadan karşılanabilir.