2016-2017 Eğitim öğretim yılı:

• İzmir İli İlkokullar arası Fetih Kupası Satranç Müsabakaları Konak İlçesi Şampiyonasında okulumuzu temsil eden, Satraç Takımı Üyesi, 3. Sınıf öğrencimiz Kerem KOÇ zorlu rakiplerini geride bırakarak Birinci olmuştur.
  • Okullararası Ritmik Cimnastik İl Şampiyonasında Minik B kategorisinde, Deniz Unustası, Aslı Atakan ve Nehir Eker İzmir Takım İkincisi kupasını kazanırken, Minik A kategorisinde bireyselde Mey Telyas İzmir Dördüncüsü olmuştur. Derin Helvacıoğlu, Ayça Gökçe ve Zeynep Hepkorucu dan oluşan Küçükler kategorisi takımımız ise; İzmir Şampiyonu olarak, Okulumuzu ve İzmir'i Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanmışlardır.
  • Özel İzmir SEV İlkokulu Erkek cimnastik takımımız  “Artistik Cimnastik İl Şampiyonası’nda”,  takım üçüncülüğü kupasını kazandı.
  • "Dubai Rhythmic Gymnastics Dugym Cup"Uluslararası Ritmik Cimnastik Şampiyonasında 2-C sınıfı öğrencisi Deniz Unustası, 2009 B kategorisi serbest seride beşincilik ödülü aldı.
  • Asics Çeşme Weekend Minik Adımlar 800 metre Atletizm yarışması, 8-9 yaş kategorisi, Üçüncülük, Simru Ayazoğlu
  • Çeşmealtı Yelken Kulübü ve İzmir Meme Hastalıkları Derneği Yelken Yarışı, Cesaret Kupası, Ela Gökmen
  • Emre Gürsoy PWA windsurf dünya şampiyonası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Mezzo mix yarışında 3.

2015-2016 Eğitim öğretim yılı:

• 17. Geleneksel Ata’ya Saygı Koşusu; Küçükler Kategorisi Erkekler Altın Madalya Nuri Ertan, Küçük Erkekler Takım 2. Nuri Ertan –Kaya Can-Ralf Telyas-David Galiko-Efe Erdem- Sarp Gönülal, Küçük kızlar takım 3.lüğü Derin Arbil-Irmak Çakarel-Elvan Sökmen-Pelin Pala
  • “RG International Open Tournament Eliat“ Uluslararası Cimnastik Şampiyonası'nda Derin Helvacıoğlu (2005 kategorisi), Serbest seri, çember ve genel tasnifte  birincilik ödülü, Ayça Gökçe (2006 kategorisi), Serbest seri, çember ve genel tasnifte  birincilik ödülü, Zeynep Hepkorucu (2006 kategorisi), Serbest seri 4, çember 6 ve genel tasnifte altıncılık ödülünü, Mey Telyas (2007 kategorisi), Serbest seri, çember ve genel tasnifte  ikincilik ödülü kazanmıştır.
  • Okullararası Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası, Türkiye Birinciliği
  • İl Küçükler Satranç Şampiyonası – Palmiye Satranç Turnuvası ve USED Küçük Ustalar Satranç Turnuvası, 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimiz Teşvik ve madalya kazanmışlardır.
  • İzmir Okullararası Oryantiring  Şampiyonası, Bireysel Ozan Gencer İzmir 4. sü olmuştur. Özel İzmir SEV Ortaokulu yıldız erkekler oryantiring  takımımız ikincilik kupası kazanmıştır.
  • Okullararası Ritmik Cimnastik İzmir İl Birinciliği yarışması Ayça Takan İzmir ikincisi, Mey Telyas İzmir üçüncüsü, Takım olarak Minikler-A ve Minikler-B kategorilerinde  üçüncülük kupası
  • İzmir Okullararası Artistik Cimnastik İl Şampiyonası, Minik erkekler kategorisinde Takım Birinciliği, Minik kızlar kategorisinde Takım Dördüncülüğü
  • İzmir Okullararası Basketbol Şampiyonası, Dördüncülük kupası
  • Saint Petersburg 10. Uluslararası Baltık Yıldızı Bale Festivali'nde öğrencimiz Tamay Aksu Üçüncülük ödülü kazanmıştır.

2014-2015 Eğitim öğretim yılı:

• 2015-2016 Eğitim öğretim yılı 17. Geleneksel Ata’ya Saygı Koşusu; Minikler Kategorisi Kızlar Altın madalya; Tamay Aksu, Minikler Kategorisi Kızlar Gümüş madalya;Tayra Sezen, Minik Kızlar Takım 1.liği Tamay Aksu-Tayra Sezen-Giz Biçmen-Yağmur Urga, Minikler Kategorisi Erkekler Gümüş Madalya; Neil Şavul, Minik Erkekler Takım 2. liği Neil Şavul-Can Eren-Selim Savranoğlu-Emre Gürsoy.
  •
  • Emir Gürsoy 2014-2015 windsurf Pegasus Erkekler ligi junior kategorisinde Türkiye 1.si

• Okullar arası Ritmik Cimnastik İzmir Birinciliği Yarışmalarında Derin Helvacıoğlu, Berrak Özcan, Zeynep Hepkorucu, Ayça Gökçe ve Mey Telyas okulumuzu başarı ile temsil ettiler.  Kategorilerinde, Ayça 2.liği; Mey 5.ciliği elde ederken, sporcularımızın tümü Mayıs ayında yapılacak olan Okullar arası Ritmik Cimnastik Türkiye Şampiyonası 2015'e katılmaya hak kazandı.

• Okullar arası Artistik Cimnastik  İzmir Birinciliği 9 Nisan 2015 Perşembe günü Bornova  Spor Salonunda yapıldı.  Alaz Ateş,  Mert Yavaş, Kaplan Şeker , Erman Kudal dan oluşan takımımız İzmir 2.si oldu.

• Okullar arası Oriantring İzmir Birinciliği 13 Nisan 2015 Pazartesi günü Hasanağa Parkında yapıldı.  Ozan Gençer, İlke Gençer, Erol Aygün, Ozan Aygün ve  Alp Türkkan dan oluşan Yıldız Erkek takımımız İzmir Birincisi olarak, Türkiye Yarı finallerine gitmeye hak kazandı.  Aynı zamanda kategorilerinde bireysel olarak  yıldız erkekler de Ozan Gençer birinci,  Alp Türkkan  beşinci, İlke Gencer  yedinci,  Ozan Aygün sekizinci, yıldız kızlarda Alara Serdar beşinci  oldular.

• Artistik Cimnastik dalında 2013-2014 yıllarında Minik Erkeklerde İl ikincisi olduk.

• Emir Habif - Tramplen Atlama dalında Minikler Türkiye 1.’liğini elde etti. (2013-2014)