Özel İzmir SEV İlkokulu’nda öğrencilerimizin sanatsal faaliyetleri, zengin görsel sanatlar programımız, çeşitli sanat kulüplerimiz ve projelerimiz ile desteklenir. Öğrencilerimiz farklı ortamlarda kendilerini ifade etmeleri ve değerlendirmeleri için birçok ulusal ve uluslararası resim yarışmalarına ve sanatsal etkinliklere katılmaları konusunda yüreklendirilmektedirler.

• Uluslararası 1. Sanremo Junior Solo Şarkı Yarışması'na katılan 6 öğrencimizde Türkiye Finallerinde okulumuzu temsil etmiştir ve öğrencimiz İrem Çavuş kendi yaş kategorisinde Türkiye 2.si olmuştur.
  • Toyota Hayalimdeki Araba Resim Yarışması'nda 5. Sınıf öğrencimiz Atakan Atmaca Türkiye birinciliğini almıştır.
  • "Düş Günlüğü" Masal Yazma Yarışması'nda, Özel İzmir SEV Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Lal Barış Üçüncü olmuştur.
  • 4.Uluslarası Sanat Yarışması (Polonya) Ela Şairoğlu 2., Beliz Yürekli 4., Efe Arpaz 4., Ege Eren 8., Alaz Ateş 8., Kaan Özçağıran 9., Demir Abdiş 10.
  • “Different look resim” yarışması sonucunda  Atakan Hultin-2/D, İlke Gençer-4/C, Zeynep Öğüt-4/A ‘ün resimleri  Polonya’da müzede sergilenecek