Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’nda öğrencilerimiz üniforma giymektedirler. Kız öğrenciler ekoseli okul eteği, erkek öğrenciler ise lacivert kargo okul pantolonları giyerler. Okul etek ve pantolonuna uygun renklerde (beyaz-kırmızı-gri) okul tişört ve ceketleri (lacivert) bulunur.

Öğrenciler, Resmi Bayram Günlerinde, okulun açılış / kapanış günleri ve idare tarafından duyurulan günlerde okula, “Tam forma” denilen resmi okul forması ile gelirler. Haftada bir gün (Çarşamba) öğrencilerimiz serbest kıyafet giyebilirler.

Okullar açılmadan önce, hazırlık dönemi dediğimiz sürede okul araç-gereçleri, kitaplar ve okul formalarının satışlarının yapılması için gerekli planlamalar yapılır. Okul formalarımızın satışı Emerson kampüsümüzün içinde bulunan anlaşmalı satış mağazasından yapılmaktadır. Yıl boyunca doğabilecek forma ihtiyaçları bu mağazadan karşılanabilir.