Her çocuk özeldir!

Özel İzmir SEV Anaokulu, öğrencilerinin gelişim özelliklerine uygun fiziksel, zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen, bireyselliği ve yaratıcılığı besleyen, öğrenmeye karşı ilgi ve merak duygusu uyandırmayı amaçlayan bir eğitim modeli uygular.

Farklılıklara saygı duyulan ve değer verilen anaokulumuzda öğrencilerin özgür, çok yönlü ve meraklı bireyler olarak yetişmesi, eğitim hedefleri arasındadır.

Anaokulumuz, diğer seviyelerden ayrı, kendine ait bir kampüste yer alır. Bu kampüste İngilizce dersleri ve Türkçe dersleri için iki ayrı bina bulunur. Emerson binası ve geniş bahçesinde, oyun alanları, 20 öğrencilik beş sınıf, iki İngilizce sınıfı, iki aktivite sınıfı, revir, psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi, yemekhane ve idari ofisler bulunmaktadır.