K12NET

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nda K12NET öğrenci bilgi sistemi kullanılmaktadır. Bu sistem ile velilerimiz öğrencilerimize ait tüm akademik verilere buradan ulaşabilir, öğrencinin gelişimini takip edebilir. Dördüncü sınıftan itibaren başlayan resmi değerlendirmelerle,  tüm sınavlar (klasik ve çoktan seçmeli) ölçme-değerlendirme programımız ile değerlendirilir, konu ve kazanım bazında geri bildirim verilerek öğrencilerimizin akademik güçlü ve gelişmesi gereken yanları öğretmenler ve aile tarafından takip edilebilir.

Sınav notlarının yanı sıra, K12NET aracılığı ile öğrencilerin ödev / malzeme eksiği, okul davranış puanları ve açıklamaları, geç ve devam / devamsızlık durumu vb. bilgiler öğrenciye / veliye verilen özel şifre ile internet üzerinden takip edilebilir.  Ayrıca velilere iletilmesi gereken bilgilendirme mektupları, ara karne ve performans notları da bu sistem aracılığı ile bildirilir.

K12NET'e ulaşmak için lütfen tıklayınız

Web Tabanlı Öğrenme Platformu (iSev MOODLE)

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nda, 1-8. sınıflar düzeyinde, web tabanlı öğrenme platformu (MOODLE) etkin bir öğrenme ortamı olarak kullanılır. iSev Moodle uygulamasında, her ders bazında öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan üniteler, konu içerikleri, çalışma kağıtları, sunumlar, sınıf içi çalışma örnekleri, ödevler, kaynaklar ve linkler görülebilir ve sınav günleri ile önemli duyurular veli ve öğrenciler tarafından kolaylıkla takip edilebilir. Bunun yansıra, iSev Moodle öğrencilerimizin sınıfta öğrenmiş oldukları konuları, bireysel ihtiyaçlarına yönelik olarak, kendi hızlarında öğrenmelerine veya tekrar etmelerine ve anında geri bildirim almalarına da olanak veren bir öğrenme platformudur. Sistem, öğrencinin akademik gelişimini, güçlü ve gelişmesi gereken alanlarını raporlayabilir ve öğretmenler ve velilerin öğrenci gelişimini yakından takip etmesine olanak verir. iSev Moodle öğrenme platformuna internet mobil uygulama üzerinden öğrenci ve veliler özel şifreleriyle ulaşabilirler.

iSev Moodle'a ulaşmak için lütfen  tıklayınız