İzmir SEV Okul-Aile Birliği (OAB) okul –veli- öğrenci üçgeninin büyük önem taşıdığı bilinci ile okul ile aileler arasındaki bütünleşmeyi gerçekleştirmek amacı ile kurulmuştur. Tüm veliler birliğin doğal üyesidir. Okul Aile Birliği, İzmir SEV'in amaçları ve eğitim ilkeleri doğrultusunda, idare ile iş birliği içinde faaliyetler düzenler, okulun programı hakkında öğrenci velilerini bilgilendirir. Okul yaşamına sağladıkları olumlu katkılar ile kampüs yaşantısını zenginleştirir.

OAB, her eğitim yılının başında tüm velilere duyurulan Olağan Genel Kurul toplantısında gönüllü veli adayların arasından seçimle kurulur. Okul Aile Birliği, çalışmalarını haftalık toplantılarla sürdürür, çalışma alanlarını etkinleştirmek, iletişim ağını genişletmek amacı ile veliler ile düzenli/sürekli iletişimdedir. Öğrencilerin kültürel olarak zenginleşmelerine imkân verecek okul etkinliklerine destek verir.

OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN MEKTUP

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları'nın Değerli Velileri,

18 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen Okul Aile Birliği Genel Kurul toplantısına katılan velilerimizin seçimiyle 2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliğinde görev almış bulunuyoruz.

Biz, Okul Aile Birliği olarak okulumuzla ve değerli velilerimizle birlikte çocuklarımız için çalışmaktan mutluluk duyacağız. Görevlerimizin ve sorumluluklarımızın farkındayız. ''Okul Aile Birliği okul ile veli arasında köprüdür'' demiyoruz, çünkü her veli her zaman okulla iletişim kurabilmekte, düşüncelerini rahatça iletebilmektedir.

Okul Aile Birliği olarak misyonumuz ve vizyonumuz gereği çocuklarımızın gerek kişilik gelişimlerini gerek akademik eğitimlerini destekleyecek her türlü faaliyeti organize etmek, SEV ruhunu çocuklarımıza işlemek, velilerimizle doğru ve şeffaf iletişimde bulunarak okulla bağlantıyı daha da kolaylaştırmak, sosyal yardımlaşmayı çocuklarımıza öğretmek, kocaman bir ailenin parçası olduğumuzu her zaman hissettirmek ve okulumuza destek olmak için çalışacağız.

Bunun için çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlamaktayız. Etkinliklere sadece katılımınızı değil, mümkünse bilfiil yer almanızı istiyoruz. Bu yolda kol kola birlikte yürüyeceğiz. Çocuklarımız ve okulumuz için...

Saygı ve sevgilerimizle,

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı

Özel İzmir SEV İlköğretim Okulu OAB üyeleri