Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları’na öğrenci kayıt-kabul işlemleri “Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği’nin ilgili madde hükümleri dâhilinde aşağıda belirtilen esaslar çerçevesinde yürütülür.

KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Her yıl mayıs ayı sonunda, Özel Öğretim Kurumları Öğrenci Ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmeliği gereği belirlenen okul ücreti, ödeme koşulları ve kayıt yenileme tarihleri mali işler bölümü ve idare tarafından velilerimize duyurulur.  Duyurulan kayıt yenileme tarihinde, okul velilerimiz mali işler bölümüne gelerek, önerilen ödeme planlarından birini seçip gerekli işlemleri tamamlarlar.  Kayıt ofisinde bilgilerini güncelleştirirler.

OKULA HAZIRLIK HAFTASI

Yeni öğretim yılı başlamadan bir hafta önce okula hazırlık haftası düzenlenir.  Bu günlerin tarihi velilere mektupla, ISEVnews ve K12NET yolu ile bildirilir.  Bu günlerde veliler okula gelerek öğrencinin üniforma, kitaplarını ve kırtasiye ihtiyaçlarını temin ederler.  Aynı zamanda okul yemek ve taşıma servisine de kayıtlarını yaptırabilirler.

OKUL ÜCRETLERİ

Özel Öğretim Kurumları Öğrenci Ücretleri Tespit ve Tahsil Yönetmeliği gereği, her yıl 31 Mayıs tarihine kadar bir sonraki akademik yılın okul ücreti belirlenir ve web sitemizde ilan edilir. Okul ücreti ve ödeme planları okul velilerimize yazılı olarak bildirilir, bu konu hakkında bilgi almak isteyen velilerimiz Mali İşler Bölümü ile bağlantı kurar.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Ana Sınıf Ücreti

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1-8.Sınıflar Okul Ücreti