Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları (K-8) profesyonel eğitimciler ve idarecilerden oluşan alanlarında uzman ve deneyimli kadrosuyla gurur duymaktadır.

SEV Okullarının felsefesinde da belirtildiği gibi, SEV İlköğretim Kurumları mükemmel bir eğitim sağlamaya kendini adamış öğretmenleri bünyesine katmaya çaba göstermektedir.

Boş kadro oluşması durumunda websitemiz, yenibiriş.com ve ulusal gazetelerin iş ilanı sayfalarına ilan verilmektedir.

SEV Uluslararası İnsan Kaynakları sitesi Teach Abroad Turkey sayfasını ziyaret etmek ve iş ilanlarını görmek için tıklayınız.

SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

İzmir SEV Linkedin hesabını takip etmek için tıklayınız.

Ad
Soyad
Size ulaşabileceğimiz e-posta adresiniz
Size ulaşabileceğimiz telefon numaranız (GSM)
Hangi pozisyon için başvuruyorsunuz
Notlar

Vermiş olduğum tüm bilgilerin doğru ve tam olarak tarafımdan doldurulduğunu beyan eder, işe alındıktan sonra, bilerek yanıltıcı veya eksik bilgi verdiğim anlaşıldığı takdirde, iş akdimin ihbarsız ve tazminatsız feshini kabul ettiğimi onaylarım.

Önyazı Ekle
Özgeçmiş Ekle